STARWHEEL

The longest journey begins with an open Heart

TAMAN #83

U pravi čas sam došla na ovaj posao jer sam prolazila, to znam, kroz baš težak period koji i dalje traje. {{xxxtract}}

To bilo jedno obustavljenje, u popodne, ali bio je ljep dan, iako meni uopšte nije bilo lako. Ali na avtobusu, barem za neke par sekundi, zaista sam voljela taj razgovor koji vodili smo s potpunim strancem. I puno te je on zapitkivao, i vamo-tamo odjedjom osječala sam se sretnom. U bilo kojem smislu. I nisam onda znala ni kako, da se okrenem, ali da mu kažem, "Hvala. I nasviđenje". Onda nisam ga više vidjela.

Od zadnjih cetiri dana moze mnoge, da boli glava. Festival piva ili Beerfest Beograd odgodjen bio za jedan dan, i tako poceo od 17 Juna i zavrsava danas, 20og. Od ovih cetiri snabdili smo prvi i treci dan i zaista provjeli smo se dobro. Pocetak i zakljucak. Pili borovnicevo pivo. I nikad nisam ni znao, da su to Partibrejkeri bili tako snazni. Mozda bio sam suvise pijan, i mlad 🙂 Ajde kreni, kreni ..
* Perform at least one act of social disobedience with every single day. Ask a fully equipped police force guardian to light you that little cigarette. It'll drive all your trouble away.

U mom mislima on odlutao je negdje s kraja puta ovog autobusa #83 koji vozi do crvenog križa. I neki kelner priporučio mu je telečinu za ručak. Onu telečinu, koja se peče vrlo dugo. I jednu porciju srbske salate. Ne šobske. I ne preveliko sve. Baš taman. On bio je baš taman.

U glavnom najviše me opušta šetanje i čitanje dnevnog časopisa. Još sam žalostna, ali ne više toliko kao prije. Možda u novinama jednom zasledim neku saobračajnu nezgodu u kojoj bitče on. Možda se sretnemo opet. Ovo malo me pali. Ali ne jako puno. Ionako: "Šuti sad. Poljubi me. Kreni prema meni."

ZAGOVOR ZOPER SUŠICO IZ LIBUČ PRI PLIBERKU
Kost stopi h kosti,
sklep k sklepu,
kita stopi h kiti,
žila stopi k žili,
mesto stopi k mesu,
mozeg stopi k mozgu,
kri stopi h krvi,
voda stopi k vodi,
koža stopi h koži,
moč pa k moči!

TAMAN #83 STARWHEEL
Ne postoji ni bilo koji drugi križ nego ovaj, na dole. Gledaj dole!
TAMAN #83 STARWHEEL

Iv Črn: Bog je tudi jedec.

Ur W St: In nekam zredil se je. Sladkarije pa to 🍬 Za torto bo še plac.

Iv Črn: Ur W St Menda se kozmos širi. Pravijo.

Ur W St: Iv Črn ma to so razni dietni svetovalci s svojimi zamislimi in umetno inteligenco. ampak ni je boljse smetane od vse smetane kar je je vkljucno s tisto, ki je hipoteticno se vedno na razpolago .. lahko bi rekli, da je umetnost torte v neskoncju ..