STARWHEEL

The longest journey begins with an open Heart

Njena Rit je, Brez Imena

Njena Rit je, Brez Imena

Je rekla pred dvema urama, DA: ".. Mislm.., 🤘😁🤘svašta.. To je blo.. Na začetku moje hajke.. Ceuu plakat, mi neki ni biuu všeč in počepnem.. Lepo.. S pivcem v žepu/tud polije se mi včasih, zatorej previdno, 🤘i n pol škljoc in kwaa, no, lepa reč..
✊ PA DEJTE NO BRT, ČE VAS VABI RT, 👎
.. ultimativka, za vs.., 🤘, 😉"

Njena Rit je, Brez Imena STARWHEEL
Njena rit je, brez imena

In ji rekel je, na zdaj: "ti's lih tolk *prisotna kot moja rit ko je naseskana, in cist rdeca ❤ opp ce je *rit sedisce in ce je *prisotna bolecina. naj bo *bolecina srca, ki je neucakana, in *prisotna kot *odsotna .. tk eno stavno .."

Ker transparentno: "obup je v vsem kar lohka napisem, ker ne zradira, ker ne odresi, ker ne da odditi ampak ker poca stvarnost na zaslon brez duha, brez vonja, brez realnega .. ampak kaj je, res? kam gre?"

In: "tvoja rit je prelepa pod taktirko. in tvoja trenirka, ta me lohka zradira. ampak ti, ti si pa se vedno neznanka. tudi kadar odkrijes svetisce. in kadar tvoje svetisce pogrinje roze, in je v cvetju. ampak kaj, kaj naj? ok napisem ❤"

Njena Rit je, Brez Imena STARWHEEL

Vse v sklopu branja/riti/adventa..,
Since we have waltzed into our first Advent/ I have put on red *clothing... and
*here I go again on my own,

Zato DA: "uff. ce skaces tako pocez, tako sem in tja, in cez vse, to gre. pisanje se ne da. in potemtakem ni dovolj. ker ce imas zadosti, potem tudi ni dovolj. ker si imela samo malo. in to se prevec. in niti ni dovolj, da te kdo posteno naseska. ker bo potem zopet premalo. in nedovolj. zanima me pa, ce je sploh kdaj dovolj. in kaj, ce sploh, je lahko dovolj. dovoljivo? in prevec? kdaj prec? ce je prevec. ker ne more biti .. uff"

#shehasneverenough #hernameiswithoutend #herprodigynothere #onyourownagain