STARWHEEL

The longest journey begins with an open Heart

I'm Home. With You.

I'm Home. With You.

V Soboto sem se udelezil protesta 'World Protest' ali nekaj podobnega, tako imenovanega, v Brisbane-u. Ta dan sem se se posebej namenoma odlocil, da se udelezim tega javnega 'protesta' iz treh razlogov:

  1. Ker me je prijatelj s prijaznim povabilom presenetil, da isce sopotnike za dogodicscino. Sprva sem zavrnil, a se nisem vedel za druga dva od razlogov.
  2. Ker bi namrec v Soboto moral kositi travo, do cesar imam velik odpor, sem prijateljevo povabilo sprva zavrnil, potem pa sem odkril, da je mogoce opravila do katerih lahko imas nek neizmeren upor, opraviti drugace, z lahkomiselnim pristopom in takojsnjo izvrsitvijo. No, to sem potem oporavil na en mah ze v Petek!
  3. Odlocitev je padla ker se je pojavil dokaz. Ne se uresnicen, a dokazljiv. Da grem iz enega razloga, da dokazem, da lahko grem pes od hise in brez uporabe avtomobila, da lahko grem v mesto braz uporabe osebnega vozila kakrsnekoli sorte, in da se potem brez planiranja tudi vrnem nazaj, kakorkoli, pes. In tako je to slo. Prva je bila mrtva zaba. Povozil jo je avto neke druge usode.

Prva je bila Zaba

Tukaj je veliko zab. Ker so unicili njihovo kraljestvo. Norci! In so tukaj zabji potomci neredki. In zal, tudi avtomobili.

I'm Home. With You. STARWHEEL
Do not prostate

Zabe so tako majhne, ceprav so velike, da jih je res tezko videti iz avtomobilov. Ceprav sumim, da jih ljudje vseeno vidijo. In predvsem ponoci je tezava, ker avtomobilske luci oslepijo tele kraljicne noci. In jih potem sploscijo. Tako, na trdo.

Krscanske Motnje

Tale gospodicna niti ni vedela kaj jo caka, ampak je s presenecenjem ugotovila. Ni zelela, da bi se fotografiral njen obraz, a se mi je potem to zdelo se boljse, ker bi najbrz njen obraz pokvaril kompozicijo. Tako pa kompozicija deluje! 🙂

I'm Home. With You. STARWHEEL
Bloody Pantecostalists

Kasneje sem ugotovil, da je tale zenska, in se ene dve poleg nje, na desno, ki nista na slikci, da so vse del ene skupine krscanskih fundamentalistov, ki jih je bilo nenavadno veliko na telem 'shodu' za 'osvoboditev sveta' v Soboto v Botanicnem vrtu, v Brisbane-u. Ogromno fundamentalistov se je nabralo kot os okrog gnezda nekih 'protestantov' in so z njimi debatirali na vse mogoce nacine, in jih nagovarjali v razne seksualne perverzije. Ko so ugotovili, da sem jaz menda sam demon, so se hitro razbezali, ker sem jim dal priloznost da izbirajo med takojsnjo sladko smrtjo ali pa med neprestanim mucenjem njihove vesti, za katero pa se niso niti vprasali kaj pomeni. So samo usli bog ve kam, a mi bo pa tale bog se povedal kam. Se vedno mi dolguje uslugo.

Fukushima Orgasms

Potem sta bila tale dva, se pred tole zensko fundamentalistko. Prokupna japonca, mlad par, ki sta se drzala malo stran, na pol poti zadnjega dela poti v univerzo. In z njima sem imel prikupen pogovor.

I'm Home. With You. STARWHEEL

Dokler mi ona ni povsem zaupala, ker je sedela na tleh, ko sem jo nagovarjal, in se mi je zdelo, da se ne more sprostiti ker ima neprestano obcutek, da sem ji skozi zgornjo ureznino majice skoz gledal v joske. Saj ne recem, da ne bi mislil, da ni imela prikupne joske. Ampak poanta ni bila v tem.

I'm Home. With You. STARWHEEL

Potem se je se on pojavil, da naredi fotko. In ti povem, da se je toliko vznemiril, da je dobil cisto trdega. In sem delal fotke dokler tega lepega nasmeha tudi ni pokazal. Kaj to ni orgazmicno?

Humans Run on Trains

In se pred tem je bilo na vlaku. Tukaj, na slikci sta dva prijatelja, ki sta sploh odgovorna, da sem se jim pridruzil. In tokrat sem se pridruzil iz konkretnega razloga, in to je zato, da dokazem, da zmorem v velemesto brez prevoza oz brez avtomobila. Torej sem hodil od hise, do zelezniske in potem na vlak itd, do mesta.

I'm Home. With You. STARWHEEL
Laurence, Steve and MacLain

Na sliki sta Laurence MacLaine in Steve. Za Steve-a vedno pozabim, kako se pise. In sli smo skupaj na tale 'mars na drino'. Na vlak smo vstopili v Landsborough QLD, kjer sem zdaj jaz doma, in ki je najbljizja postaja tudi za njiju, ki sta iz Maleny-a QLD, ene 15km gor v hrib. Mi smo ziveli v Maleny-u od 2013, do lanskega leta. Potem smo kupili naso lustno domacijo v Landsborough. Kakorkoli, Laurence je bil eden prvih, ki sem jih spoznal v tem odrocnem kraju, in smo zdaj dobri druzinski prijatelji. Laurence je genij iz Skotske univerze v Edinburgh-u. Steve je prijatelj, zelo prikupen clovek, in je harfo-jedec, kar pomeni, da dela harfe in zivi v tem odrocnem kraju, ki se imenuje Maleny, in ki je zelo odlicen kraj, oz vas. Vec kot 65% prebivalcev od vseh priblizno 4,000 prebivalcev je cez 65 let. Tako da smo tu se ene izjeme.

Trains Can't Stop Mary

No, in potem, ker sta Laurence in Steve zasedla svoji mesti in ker sem na vlak vstopil za njima, ceprav smo bili skupaj, sem pac moral zasesti svoj lastni stolcek pred njima, in se potem ozirati nazaj da sem ju pozivil.

I'm Home. With You. STARWHEEL
The Art of Rolling Your Eyes

Ker obicajno se sam nikdar ne drzim nekih planov. Ker zame je vsak plan cisto ves teren. Tako, npr, ce vzames zemljevid in si izberes eno reko, lahko imenujes to reko npr z imenom in ji vrises tok. To je OK. Ampak zame ne velja. V mojem primeru je reka samo posledica. Tudi ce je reka kot 'plan' da se pride z enega konca na drugega. Zal, meni to ne deluje. Meni deluje celotna pokrajina, ki obdaja reko. In dokler ne poznam celotne pokrajine, ki obdaja reko, se mi zdi z reko ukvarjati brez smisla. In podobno se mi zdi z zenskim telesom. Da se nima smisla ukvarjati z njenim prestolom, ali oltarjem, ce ne poznas natanko nje telo in nje kraljestvo.

Ker vsaka zenska ima svoje zakonitosti, in ceprav skozi vsako zensko tece reka, ki je nenasitna, in so jezovi, ki jo drzijo, v vsej lepoti in v njenem dihu ..

Tako sta vsaj rekli. Odlicni mojstrici ljubezenskih izjav, mencanja z nogicami in dolgih stokanj. In sta rekli DA, a si predstabljas, obe naenkrat? Uff. No, potem sem moral pozreti slino in se spustiti prav v srciko ta vsake da so me bila usta polna in da je bila reka potesena, in spet mirna. In pa Mary. No Mary sem pa naucil zavijanja z ocmi. Tega nikdar ne bo pozabila. In je bila dobra, ti povem, v vsakem polozaju.

Dance, as to wipe away the Night

Bilo jih je se nekaj. Tole! Tole je gospodicna Anji. Odlicna slikarka. Relativno mlada in izjemno lepa. Se lepsa v slikarijah, ki jih pocne. In obe, ona in njena ljubimka, sta cudovite.

I'm Home. With You. STARWHEEL
Anji, from Colombia

Tako da smo dan koncali na Salsa party v Hamiltonu QLD, podmestje Brisbane-a, kamor me je dopeljal en taxist iz Punjab-a, ki je neprestano govoril s prijateljem iz Indije, in sem jaz obcano komentiral, kako zelo uzivam v voznji skozi mesto. Voznja ni trajala dolgo, in ko sem prispel, sem skocil na balkon, da se je hisa zatresla, in jih vse presenetil! In tale taxist iz Punjab-a me je potem se dolgo v noc klicaril, kdaj me ima priti pobrati, in sem ga vsake pol ure odganjal se za naslednje pol ure. Potem je noc minila. Ker ce ne bi bili plesali, ne bi minila ..

Na Filmcku, kjer Ni, Si

Anji ni na filmcku. Filmcku sem odrezal glasbo. Je pa njena ljubica tista, ki plese na desni. In z njo je mozakar, po imenu Miha, za katerega sem tam ugotovil, da dejansko zivi v Maleny-u in da se to noc namerava se vrniti.

Dance away the night *

Nic ni boljsega kot kadar ima hudic mlade, in sem tako, ko so mi ze vsi vlaki usli, sedel v avto z Mihatom, ki me je na 4/5 poti vrgel ven, v noc, kjer je moj dom doma, in sem se vrnil sredi noci pes iz mesta, kakor receno.

Oh, Anji je iz drzave zraven Kolumbije, Venezuele. In njena ljubica, se mi zdi, Kristy, je Avstralka, ceprav jo malo sumim, da je pol Italijanka. Zelo sta lepi in cudoviti, ceprav se z Anji res dobro ujameva.

* Na filmcku se mi pa mogoce zdi malo obskurno dejstvo, da sta tam dva tipa ki sta vsaj za eno polovico zivljenja starejsa od soplesalk, ampak do neke mere moram zagotoviti varnost in ti povedat, da sta zelo spostljiva do mladih dam. Od teh dveh enega poznam ze dlje, iz Slovenije npr, ta drugega, ki je pa Miha, pa sem prvic srecal prav to noc. Kaksna je njihova naveza ne vem, in me niti ne zanima. Zanimivo pa se mi je zdelo dejstvo, s katerim sem se to noc na skrivaj ukvarjal, da zakaj mlada dekleta prav obozujejo ta stare fante, ki so prijazni in premisljeni. In sem prisel do nekaj zakljuckov. Ampak, preden ti povem moje zakljucke bi te pa rad vprasal, kaj pa ti mislis? Ker ne vem, ce ti lahko moje zakljucke povem preden da ne dam tebi besedo ❤

Zdaj pa Spat

Zdaj pa spat. Bi te ze narahlo pobozal, in ti z roko sel v lase. In s ta drugo, s ta drugo roko nikdar ne vem, kaj ta pocne ❤ Lp!

#pobozalteboveter #plesivavnoc #tvojizlatilasje