STARWHEEL

The longest journey begins with an open Heart

Rama Is Strange, Rama has a Dining Right

Rama Is Strange, Rama has a Dining Right

A sketch with a reverse compatibility. Of a sort.

https://open.tube/videos/watch/a5ec9a36-36dc-4f7f-9743-702b02709ba5
Rama is Always Right | Please take me back <3

Si hvalezen za to, da si? Da obstajas. Poznas hvaleznost do obstoja in zavest o obeh?

Potem znas biti kdaj pa kdaj hvalezen za hvaleznost, ki te obdaja. Vcasih, ce ne vedno. In to je bila kratka tema razgovora. Danes. Ampak, je ne bos prezivel. Hvaleznost te bo prezivela.

Hvaleznost ima tako lastnost, da se presaja z bitja na bitje, iz enega casa na drugega v trenutku, ko misel o njej ni vec mogoca, in ko hvaleznost izgubi nosilca. Hvaleznost je pod pogoji absolutnega tudi neka posebna moc, ali sila, ne le energija, ki ima to obcelastno sposobnost, da se presaja, od bitja do bitja, iz casa v cas, iz enega konca vesolja na drugega, mnogo hitreje kot hitrost svetlobe.

Primer: Poglej enkrat enega psa v oci, kako ti zna biti hvalezen, in pri psih je tako, da se hvaleznost da videti. Ne psuj, ko bos na psu, ne, ko bos psovan in s psom obdan, pa tudi ce ugrizne do kosti. To je vse le en san.

Some Other Day

Some other day someone was crying: "There's a baby in the cradle! Help!"

At that point in time is was something, like unconditional love. It was her mistake. That is, hence unconditional love.

When no one could possibly be able to cross the enormous flood of hydrophonic powered water that the local river made in the months of the rainfall, streaming through a small country town, and the winds, howling above, ripping roofs off their light foundations, splitting parts into pieces, throwing scarcity around as it would have never existed. Not for her.

Leave the past behind.

#foreveronyourmind #poglejpsuvoci #hvaleznostzivi #absolutnevrednosti #takemebackintowomb