STARWHEEL

The longest journey begins with an open Heart

** IZGUBIL SE JE **

** IZGUBIL SE JE **

Na Smučarsko kočo se je v začetku leta pritepel možakar z imenom Dare Seitl. Vsaj tako pravi od 13. Marca letos, da mu je ime. Tja ga je domnevno privedla oseba Viktor Hajnže.

Ne vemo čigav je in kako z njim ravnati.

Kar ne gre skozi ogenj, ni zivo. Kar ne izgine, ni prisotno.

Rad je in pije in se rad po svoje ravna in ima neštete muhe. Hrbtenica mu ni poškodovana in noge mu izgledajo dokaj zdrave. Če ga kdo pogreša ali če ga kdo vsaj pozna, naj prosim pošlje sporočilo.

Ker ga je moja mama Milena v tem času kar močno vzljubila, in dokaj posvojila, saj ji je na svojstven način s svojimi štirimi okončinami in dvema glavama postal kar ljubek, in čeprav imamo na Smučarski koči že od prej dva psa in eno mačko, pa me kljub temu skrbi, ker ta novi ljubljenček potrebuje količinske hrane za vse tri domace živali in povrhu še nekaj alkohola. Sicer pa v nasprotju z mačkami in psi zna možakar operirati tudi s hišnimi ključi, maminim telefonom in denarjem, o čemer pa normalne mačke in psi nimajo pojma. Skrbi me tudi, da naši psi in mačke niso zdaj kdaj prikrajšani za hrano, ki je je sicer v obilju, a nikdar dovolj ali za prijazne sprehode, ki jih zanje tudi ni nikdar dovolj. In menda jih nekdo tudi zaklepa, kar je pa ze povsem druga zgodba.

** IZGUBIL SE JE ** STARWHEEL
Je bilo dano in dejano, a ne djano.

In ta možakar zna biti tudi neskončno vsiljiv, kot neke vrste 'FALIRAN POLICAJ'. To je vprašanje, ki nemalokrat visi v zraku. Je to res? Ker menda poznamo mnogo takih, ki to pravijo, da so ..

Kaj od vsega tega je res, je to, da še vedno nimam(o) nobenih informacij o tem kdo Dare Seitl pravzaprav je, od kod prihaja, kakšen je namen njegovega pritepenstva in nenazadnje, če ga kdo pogreša?

In preden da pride cas, da ga to osebno vprasam, bo se kar nekaj casa preteklo. Vsaj en mesec dni in pol, ce ne vec. In ako se bo zgodilo, da bo obisk uspel, bo pa potovanje neizmerno drago. Ne vprasajte ..

Verjamem, da je lahko kot mozakar 'v marsikatero pomoč', saj kako drugače pa bi bil sprejet kot človek, če ne kot tak, ki zna pripomoči pri delu. Ampak, kot ni vse tako roznato, kot se vidi, tudi ni vse zlato, kar se sveti. Pri čemer pa se zadeva res 'sveti', so pa vprašanja druzine, in zascite tega, in tako je pa potrebno biti skrajno pozoren in pazljiv. Vsaj tako je moje mnenje. Vsaj odkar se je oce, mamin dotedanji moz, lansko leto poslovil od zivljenja.
Strinjam se pa z mamo Mileno, da od zivljenja ne potrebuje vec nobenih skrbi, in se na vsak nacin trudim, da bi to zagotovil. Ampak se hkrati opravicujem, ker preden res dobimo cisto moko, jo je potrebno pac dati skozi mlin..

** V informacijo: **

Ceprav se je mozakar na Smučarski koči pojavil okrog 13. Marca 2021, še na polno zimo, pa je ze s 4. Aprilom 2021 zasnoval svojo lastno 'Facek stran', kot bi bil pri nas ze 'doma', kjer pridno deli sporočila s svojimi prijatelji, ki so nam do danes še vedno neznani, in kjer objavlja vsebine, ki se mu niti ne pritičejo. Razumem, da je lahko navdusen, zgubljenček, kakor je po dolgi poti našel svoj 'novi dom', a kljub temu ene reči ne pridejo tako 'kmalu'. Njegovo t.i. 'Facek stran' lahko najdete na: https://tinyurl.com/3h7kpkyd
Mozakar pa ima tudi najmanj 5x Face***k profilov in najmanj 5x twitter računov. Ne da bi to vsebinsko karkoli pomenilo.

** Kot dodatna informacija: **

Z njim se je na Smučarsko kočo pritepla tudi gospodična Milanka Kokal, ki je menda dokaj znana po dolini, ampak od katere še vedno pričakujemo iskreno opravičilo za njen zelo neprimeren izpad na dan 20. Avgusta, po telefonu. Menda tudi rada pije.

#kdojedare #kdojeseitl #najdisreco #srecajedoma #izgubilseje